Půjčky bez poplatků a registrů

Vyplacení dražeb a exekucí, oddlužení, konsolidace půjček


Nabízíme Vám rychlé vyplacení exekucí, dražeb či nevhodných zástav na Vaší nemovitosti formou dlouhodobého zpětného leasingu s nízkými bankovními splátkami, nebo dlouhodobého bankovního či nebankovního úvěru se splatností až na dobu 30-ti let. Peníze jsme schopni vyplatit co nejdříve a zabránit tak dalšímu narůstání úroků a smluvních pokut, zachráníme Vaší nemovitost před dražbou. Vše závisí na individuálních potřebách klienta, míře zatížení nemovitosti a na tržní hodnotě nemovitosti. Finanční prostředky poskytujeme do výše 50% - 85% tržní hodnoty nemovitosti
s úrokem od 3 – 12%. V rámci našich služeb zajistíme kompletní právní, poradenský a ekonomický servis. Dále zajistíme bankovní odhady nemovitosti, listy vlastnictví, nabývací tituly, prohlášení – vyčíslení pohledávek(exekutorské úřady, instituce a společnosti, atd.). Ke každému z klientů přistupujeme individuálně dle jeho potřeb(výše měsíční splátky, doba splacení, výše úvěru, atd.).
Neřešíme registr neplatičů ani měsíční příjem. Působíme po celé ČR a dojedeme za vámi. Působíme již 7 rokem a máme za sebou spoustu zachráněných nemovitostí a spokojených klientů! Za naše služby neplatíte žádné poplatky předem !!
Tel:777 412 221
Email: info@vyplacenídrazeb.cz

První půjčka 3 tisíce ZDARMA!
První půjčku dostanete s nulovým úrokem a bez poplatku.

1 000 - 45 000 Kč, rychle!
Půjčte si až 45 000 Kč na celý rok.

4000 Kč ihned na vašem účtě
Zažádejte si, peníze vám zašleme okamžitě na účet.

Kontaktní údaje

Pozor tento poskytovatel zde nabízí půjčku poprvé. Důrazně doporučujeme vybírat nabídky pouze od poskytovatelů, kteří zde mají delší historii, výrazně tak snížíte šanci, že narazíte na nepoctivého poskytovatele.

Jméno:Rostislav Vašečka
Telefon:777412221
E-mail:info@vyplacenidrazeb.cz
Web:Neuveden
Kraj:Olomouc
Druh:Půjčky bez registru
Typ:Nabídka
Datum:18.02.2016
Jedná se o nepoctivý inzerát? Nahlašte to!

Půjčka 7

Půjčte si
1 000 - 15 000 Kč

Splatíte za
7 - 28 dní

Naše recenze